zlati uhani

Zlati uhani so bili nekoč simbol bogastva

Nakit se je začel pojavljati že v zgodnjih začetkih človeštva, danes pa je to pomemben del celotne oprave. Če vas tore zanimajo zlati uhani za vse okuse, kliknite na priloženo povezavo in si oglejte pestro ponudbo uhanov. Slednjih je danes že res dosti, poznamo namreč uhane različnih oblik in stilov. Razpon sega od minimalističnih uhanov s kamenčki, pa vse do velikih razkošnih in svetlikajočih uhanov. Vmes pa se nahaja celotna paleta teh modnih dodatkov, zato prav gotovo vsak najde nekaj zase. Izjemno popularni pa še vedno ostajajo zlati uhani, ki sodijo med večno klasiko in so izjemno vsestranski. Nekoč so celo veljali za simbol bogastva in so imeli močan statusni pomen.

zlati-uhani

Pri izbiri uhanov gre pogosto za vprašanje, ali se odločiti za viseče uhane ali ne. Tisti, ki ne visijo delujejo bolj minimalistično in prefinjeno. Te je preprosto kombinirati, opravo povzdignejo na višji nivo, polega tega pa so precej udobni za uho. Viseči zlati uhani pa so precej bolj vpadljivi, prav tako pa so pogosto bolj razigrani in bahavi. Izbira uhanov je v končni fazi odvisna od okusa posameznika in njegovega navdiha. Dobra plat tovrstnih uhanov pa je, da so na voljo v različnih oblikah. Posledično so primerni za najrazličnejše oprave, kombinirajo pa se lahko s poljubnimi verižicami in drugimi kosi nakita.

Zlati uhani pa so lahko tudi odlično darilo. Gre namreč za brezčasno zadevo, ki nima roka trajanja, poleg tega pa nosi še dodatno sentimentalno vrednost. Prav tako je to dobro darilo, saj ni potrebno izbirati velikosti. Druge kose nakita je mogoče težje kupiti, saj je potrebno izbrati primerno velikost. Težje je včasih kupiti tudi prstan, ki lahko nosi globlji pomen, poleg tega pa gre tu spet za zbiranje primerne velikosti. Pri zlatih uhanih pa imate na voljo pestro izbiro, od klasičnega rumenega zlata, do belega in rose zlata.

Podobno