Xerox kartuše

Xerox kartuše so lahko originalne ali nadomestne

Xerox kartuše za tiskalnike Xerox, so narejene prav za te tiskalnike, tako da je črnilo prirejeno za šobe teh kartuš in enako velja tudi za čipe, po katerih tiskalnik prepozna kartušo. Čip tudi sporoča računalniku, koliko je je se črnila v določeni kartuši. Kakovostne in originalne Xerox kartuše so polnjene različno z različnimi volumni črnila v kartuši, tako da lahko nabavite tudi večje z oznako xxl da bodo dlje časa držale. Xerox tiskalniki spadajo med najboljše industrijske tiskalnike za podjetja in so tudi znani kot dobri industrijski stroji za večjo količino tiskanja.

Xerox kartuše

Xerox kartuše zgotavljajo kakovost tiskanja, so pa zagotovo dražje od nadomestnih kartuš. Če izberete pravega dobavitelja kartuš, ki so nadomestne, boste tudi zagotovo zadovoljni in jih bo tiskalnik tudi prepoznal, običajno ni težav, če so seveda dobro narejene. Tiste, ki niso kakovostne, pa so težavne  s tem, da jih tiskalnik ne prepozna, ne tiskajo lepih barv in se lahko zamašijo šove glave tiskalnika, pa ga je treba servisirati ter očistiti. Če se to ponavlja, je nujno, da kupite originalne kartuše, ker je servis drag poleg tega Xerox tiskalniki niso tako poceni.
Kartuše lahko tudi sami polnite, kar je še najceneje, pa ni priporočljivo, ker je to treba res znati delati, da ne popackate vsega okoli, ker taka barva ne gre dol z mize lai tiskalnika takrat pridejo prav originalne Xerox kartuše. Lahko tudi narobe ali slabo zatesnite kartušo. Dejansko je najceneje nabaviti dobro nadomestno kartušo od dobrega ponudnika, ki ga lahko najdete na zgornji povezavi, saj je zelo zanesljiv in garantira kakovost.
Kvalitetne Xerox kartuše bodo dolgo časa ohranjale vaš tiskalnik pri življenju, saj so Xeroxi precej vzdržljivi n robustni, hkrati pa boste natisnili res lepe slik in tudi grafike, fotografije ter običajne dopisne liste. Odvisno je seveda od papirja, na katerem tiskate in od nastavitve v tiskalniku. Zagotovo boste zadovoljni zato preizkusite.

Podobno