vizitke

Vizitke so prava odločitev za vas

Vizitke so zelo kvalitetne in odločitev ki je prava za vašo podjetje. Na spletni strani https://magmamedia.si/tisk-vizitk/ si lahko ogledate super ponudbo različnih vizitk.

Vizitke so pomembno orodje vašega podjetja, na njih se nahaja logo, ime osebe, kontakt in poslovni naslov.  Pri oblikovanju se stranka odloči kakšno obliko, barvo ozadja, robove, slike, logotip podjetja, materjal in teksturo bo izbrala. Pri tekstu se stranka odloči za zlatotisk ali pa za lakiranje. Robovi so lahko ravni ali zaobljeni. Izdelava vizitke je zelo hitra in kvalitetna podjetje nudi več vrst materialov in več primerov ki si jih lahko stranka pogleda in se lažje odloči kaj bo izbrala. Za izdelavo poslušamo ideje stranke in skupaj ustvarimo najboljšo vizitko za vašo podjetje.

vizitke

 

Ko je videz pripravljen je čas da vizitko natisnemo. Tukaj stranka izbere med offset ali digitalnem tisku. Najhitrejši način za stranko je digitalni tisk saj stranka dobi vititko v roku 24 ur. Digitalni tisk je dober za manjšo količino tiskovin kot so katalogi, vizitke in zloženke. Offset tisk je pa odličen za večjo količino tiskovin kot so letaki, koledarji, katalogi … Za zaščito pred poškodbami si lahko stranka priskrbi tudi plastificiranje izdelka. Vizitke so velikega pomemena v poslovnem svetu, več kot jih boste razdali večja bo možnost poslovnih stikov v prihodnosti. Uporabne so na več načinov, kot kartica zvestobe, članske izkaznice in osebna predstavitev. Z njimi lahko naredimo zelo dober prvi vtis in so kot obraz podjetja ki ga stranka prvo vidi in oceni kakšno je podjetje. Vizitka je zelo pomembna za stranko ker ji pove da je vaše podjetje zelo resno. Vizitka deluje kot vaša osebna izkaznica in potrdi da ste zelo resna oseba z resnim podjetjem. Stranka vas bo resno sprejela in vas zbrala v primiru izbire med več podjetji ki pa nima tako kvalitetnih storitev ali je pa sploh še nimajo.

Podobno