set uteži

Set uteži vam pomaga oblikovati telo

Set uteži je primeren za vse, ki bi radi vadili doma ali za fitnes, da lahko imate kondicijo v vsakem primeru. Uteži lahko dvigujete kjerkoli imate le malo prostora, ker ne zavzamejo dosti prostora in ne zahtevajo veliko prostora okoli vas. Z njimi pa si boste krepili mišice in kite ter postajali vse bolj močni in vse bolj oblikovani ter samozavestni in zdravi. Set uteži jer lahko različnih oblik. Uteži so lahko okrogle ali šest kotne, te slednje imajo radi tisti, ki izvajajo sklece na njih.

set uteži

Kateri je pravi set uteži za vas? Če ste začetnik, potem vzemite ročke, ki so nanizane od najlažje od najtežje in so primerne za oba spola. Če ste profesionalec in se dolgo že s tem ukvarjate, izberite bolj zahtevne uteži, ki jih nameščate na ročaje, bodisi na kratke ali na dolge za dvigovanje z eno ali dvema rokama.

Dejansko so uteži zelo različne, lahko so železne ali pa plastične, ali pa kombinirane in oblečene v gumo. Vsak set uteži je drugačen in za drug namen. Če ne veste, kaj je za vas najbolje, se posvetujte s prodajalcem in glede na vaše cilje ter želje vam bo svetoval pravo vrsto uteži, s katerimi boste dosegli največje možne rezultate.

Ženske lahko tudi vadite in si lepo oblikujete telo ter prsa, da boste imele prožne m močne mišice ter idealno postavo. To vam lahko omogoči set uteži, kjer najdete različne teže, ki jih lahko uporabljate ne ba bi se poškodovale, utrudile ali postale na zunaj kot moški. Sicer imajo ženske drugačne mišice od moških, pa vseeno lahko postanejo izjemno mišičaste, če pridno vadijo.

Za vse, moške in ženske je pomembno, da so močni in okretni ter vitki in zdravi, ker lahko tako bolje delajo ter imajo zdrave družine. So tudi dober zgled svojim otrokom, ki jih bodo posnemali.

Podobno