resasti bradovec

Resasti bradovec je zelo cenjena medicinska goba, katera raste na podrtih drevesih. Je zelo neobičajne oblike, katera je navdihnila veliko ljudi. Mogoče jo kdo prepozna po imenu levja griva, opičja glava, ježasta goba ali kaj podobnega. Torej resasti bradovec je torej zelo zdravilna goba katerega lahko kot alkoholno- vodni ekstrakt uporabljamo kot prehransko dopolnilo. Vendar to ne pomeni, da je nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Najdete ga lahko pri podjetju Konopljarc, kjer imajo na zalogi mnogo zdravilnih vrst rastlin, katere pridelujejo na svoji kmetiji.

resasti bradovec

To prehransko dopolnilo resasti bradovec podpira imunski sistem in preprečuje povišan holesterol v krvi. Ima polno dobrih sestavin, kot so na primer železo, cink, niacin, vitamin D, biotin in še kaj bi lahko našteli. Dovolj je, da zaužijemo le eno kapljico po 3x na dan, seveda z nekaj tekočine. Zelo je priporočljiva za bolnike z demenco. Če menite, da je to popolno za vas si oglejte ponudbo na spletni strani Konopljarc in si oglejte še ostalo ponudbo izdelkov kot so na primer kakšna olja in mazila.

Torej resasti bradovec je zelo zdravilna rastlina. Poznamo še veliko ostalih rastil, katere imajo pozitivne posledice na naše zdravje. Narava nam ponuja zelo veliko dobrih rastlin, vendar prav tako slabi. Zato, če želimo sami nabirati moramo imeti vsaj nekaj znanja ali pa sabo vzeti kakšnega poznavalca, ki nam bo pri tem pomagal, da ne zaidemo v težave. Dan danes je veliko ljudi, ki se ob sezoni gob odpravijo nabirati, vendar vsaka goba le ni užitna za nas, zato se je dobro pred odhodom malo pozanimati o tem. Narava zna biti zelo dobra in ob enem nevarna, če ne vemo kako kaj deluje, vendar brez nje nebi mogli. Dan danes lahko z novo tehnologijo že iz vsake rastline najdemo nekaj zdravilnega, katero nam bo pomagalo pri določenih težavah in ozdravilo raznih boleznih.

Podobno