razkužilo za roke

Mislim, da je že eno leto od kar moramo malo bolj skrbeti za higieno naših rok. Smo že prej skrbeli, ampak od kdaj se je tudi v Sloveniji pojavil covid 19, se je higiena še poostrila. Začeli smo si razkuževati roke v vsakem prostoru, na vsakem koraku. Če to kaj pomaga, ne bomo sedaj razpravljali. Nekaj je sigurno v tem dobrega, saj če gledamo nam tudi ni težko vedno, ko stopimo v kakšen prostor razkužit roke. Razkužilo za roke je danes postala stalnica in mislim, da smo se že vsi dobro navadili na to dejanje. Razkuževanje še bo tudi ostalo lep čas stalnica, ne samo pri nam zgleda, da po celem svetu.

Ko se je korona pojavila pri nam je bilo zelo težko dobiti po trgovinah razkužilo za roke. V enem trenutku ga sploh nisi mogel nikjer kupiti. Sama sem prečesala vse trgovine, prav tako ves splet in razkužilo za roke ni bilo za dobiti. Ko se je vse malo umirilo, pa si lahko ga dobil brez težav. Prav tako danes, ga lahko kupimo povsod, kjer se obračamo. V vsaki trgovini ga imajo nastavljenega na policah v različnih količinah. Ni slabo, če imamo vedno razkužilo za roke tudi v avtu, torbici ali žepu. Res je, da ga najdemo danes povsod, da ni težav z razkuževanjem.

razkužilo za roke

Od začetka so ljudje delali problema in se zelo zgražali. Pravili so, da jim roke uničuje. Tudi sama imamo občutljive roke in nikoli nisem imela težav, pa si ogromno razkužujem roke. Kot sem omenila razkužilo za roke je mogoče danes že kupit povsod. Ni težava s nakupom, odvisno kakšno razkužilo rabimo. Če imamo kakšno svojo trgovino ali podjetje je najboljša rešitev, da kupimo v večji količini. Nato pa vse natočimo v manjša razpršila in nastavimo po prostorih. Res, da je danes to en strošek poleg, ampak ni tako velik. Mislim, da je boljše poskrbeti za zdravje, kot da se igramo.

Podobno