prstani za nizanje

Prstani za nizanje so prava izbira za vsako priložnost

Prstani za nizanje so pravi dodatek k vsaki kolekciji nakita. So ne pogrešljiv kos nakita, ki odlično popestri vaš videz, saj so zelo elegantni in čudoviti, ter izdelani iz kvalitetnih materialov. Pandora vam nudi veliko in raznovrstno izbiro različnih prstanov. Prstani za nizanje  so prava izbira če želite najti pravi prstan zase ali pa če iščete pravo darilo ljubljene v vašem življenju.

Prstani za nizanje so priljubljen nakit, ki ga potrebuje vsaka ženska, saj odlično popestri vaš videz. So prava izbira, če ga želite svojim bližnjim podariti za različne priložnosti, kot so rojstni dan, različne obletnice ali pa le kot božično ali novoletno darilo in veste, da si želijo nekaj predvsem elegantnega, kar bodo z veseljem nosili. Pandora vam ponuja tudi prstani z motivom “mom”, ki je odlična izbira kot darilo vaši mami za materinski dan.

 

Izbirate lahko med srebrnimi prstani, pozlati, roza pozlati in Ruthenium prstani. Na voljo so vam prstani, ki so okrašeni z različnimi dodatki kot so različni napisi ali motivi na primer srce, angelska krila, mini miške, vijugasti vzorci, kristali, perlice, različni logotipi, lesketajoči listi… Prstani za nizanje so vam na voljo tudi v različnih barvah in sicer v lasersko zeleni, v modri, vijolični.

Pandora za izdelavo prstanov za nizanje in drugega nakita uporablja reciklirano srebro in zlato, saj imajo reciklirane kovine manjši okoljski vpliv.  leta 2020 pa so 100% njihove obnovljive energije pridobivali na Tajskem, saj so se odločili, da bodo poskusili zmanjšati emisije ogljikovega dioksida.

Za vaš nakit je treba tudi pravilno skrbeti, saj srebro počasi spremeni barvo ter zgubi sijaj, zato je treba nakit polirati z mehko polirno krpo, vendar morate vedeti, da to ne bo odstranilo fizičnih poškodb in prask na vašem nakitu. Priporočljivo je, da svoj nakit snamete pred fizično aktivnostjo ali preden se odpravite spat. Če nakit pride v stik s slano vodo ali s sredstvi za čiščenje, lahko potemni ali izgubi sijaj, zato se tega izogibajte.

 

Podobno