Nekaj najlepšega se zgodi takrat, ko pride dojenček na svet. Ampak še preden pride naše malo bitje domov, moramo marsikaj postoriti. Najboljše je da lepo počasi v teh devetih mesecih vse pripravimo, da potem samo uživamo z našim otrokom. Ni pa samo oprema in oblačila tista, ki nas morajo skrbeti. Tudi na črpanje mleka moramo pomisliti, saj ne vemo kako bo vse skupaj potekalo. Prsna črpalka se danes tudi že lahko izposodi, da jo ne rabimo kupovati.

Nekoč niso bile prsne črpalke za dobiti povsod, smo pa se mamice tudi nekako znašle same. Mogoče se sedaj katera bodoča mamica vpraša zakaj bi rabila prsno črpalko. Prsna črpalka nam lahko ogromno pomaga pri samem dojenju našega dojenčka. Mogoče nam ne bo vsega mleka ven pojedel oziroma spil, ampak naša dojka se mora nekako sprazniti, da ne pride do bolečin ali še huje do mastitisa. To ni prijetna situacija in zakaj si bi mleko iztiskale na roko in to v plenico, če pa vam lahko prsna črpalka mleko lepo izčrpa in vi tisto mleko lahko shranite v hladilnik.

Ne rabite skrbeti in jo iskati po trgovinah, stisnite na zgornjo povezavo, kjer vam se odpre trgovina, kjer vam nudijo izposojo prsnih črpalk. Prsna črpalka pride tudi prav mamicam, ki imajo dvojčke ali trojčke. Saj takrat si lahko mamica izčrpa mleko ter to mleko, ki je zelo zdravilno ponudi otroku kdo drug. Se tudi zgodi, da so bradavice zelo boleče, tudi takrat pride prav prsna črpalka, tudi pri kakšnih boleznih ali pa če mamica mora mogoče it v bolnico. Nikoli ne vemo, kaj nas vse čaka ob prihodu našega dojenčka. Zato je dobro, da tudi na take stvari pomislimo in si nabavimo prsno črpalko. Črpanje mleka s prsno črpalko ni boleče in ne škodljivo. Je zelo praktična in vam vso mleko izčrpa iz dojke, tako se lahko tudi izognete mastitisu.

Podobno