previjalni nahrbtnik

Za kaj vse pride prav previjalni nahrbtnik za mlade mamice

Previjalni nahrbtnik je za mamice in je vaš najboljši prijatelj, tisti, ki ga boste resno želeli ob sebi. Če se z otrokom odpravite na pot, vzemite s seboj previjalni nahrbtnik, v katerem bo vse, kar boste za otroka potrebovali. Ne glede na to, kaj vam življenje z malčkom prinese na pot, od nerazumljivih norosti do nenadnih napadov lakote do, pokakanih plenic, bo dobro zapakirana torbica, ki se vam visi preko ramen in se zlahka pripne na voziček, poskrbela, da neurejene situacije izginejo. Preden greste od doma poskušate ugotoviti, kaj spakirati. V mislih se sprehodite skozi vse, kar boste želeli in morali početi z otrokom, ko ste zunaj.

 previjalni nahrbtnik

Kaj vse bi moral vsebovati previjalni nahrbtnik? Za začetek gre za stvari, ki bi jih skoraj vse mame morale imeti na seznamu v nahrbtniku. Najprej plenice. Potrebovali boste eno plenico na vsaki dve uri, ko ste zunaj in morda še nekaj dodatnih, samo za varnost. Ne pozabite robčkov. Poiščite dobro potovalno embalažo ali pa hranite otroške robčke vlažne v plastični vrečki za sendviče. Priročni so za brisanje dojenčkove zadnjice, rok in previjalne blazine, še posebej po uporabi v javnem stranišču. Otroška krema in mazilo ne smeta manjkati.

Previjalni nahrbtnik naj vsebuje še previjalno podlogo. Vzemite nekaj večjega. Pa tudi majhne prazne vreče. Uporabili jih boste za umazane plenice. Te delujejo tudi za rabljene dude in nastavke. Če uporabljate dude, jih shranite v čisto vrečko skupaj z dodatnimi nastavki za stekleničke, da bo vse higiensko. Vzemite še krpe za umivanje in razkužilo za roke. Ker ne veste, kdo se je še dotaknil tega, kar si ste se dotaknili, preden otroka nahranite ali preoblečete.

Previjalni nahrbtnik naj vsebuje še hrano za dojenčka. Ne glede na to, ali gre za formulo za dojenčke in stekleničke, načrpano materino mleko ali otroško hrano, ugotovite, koliko hrane boste potrebovali in ustrezno zapakirajte. Seveda za malčka vzemite tudi nekaj vode.

Podobno