Ko se doma podajamo v kakšno gradnjo ali obnovo hiše in imamo ogromno različnih del, vedno bi radi nam vse naredi eno podjetje. Saj nočemo iskati za vsako malenkost nekoga in imeti na koncu na gradbišču 5 različnih izvajalcev. Težko je včasih najti eno tako podjetje, ki se ukvarja z ogromno deli. Ampak podjetje Pleskar v Trebnjih je eno od tistih, ki vam ponujajo ogromno vsega, vse dobite na enem mestu. Poleg pleskanja imajo na zalogi tudi kakovostni peleti po izredno ugodni ceni. Poglejte na njihovo spletno stran, mogoče pa vam pridejo prav, če iščete izolacijo ali mogoče nalepke za avto. Velika razlika ampak oni vam res ponujajo ogromno vsega.

Samo ima Pleskar že ogromno pove. Se ukvarjajo s pleskanjem celotnega stanovanja, saj imajo v ponudbi kar veliko lakov in drugih barv. Ker pa so imeli večjo vizijo so začeli gledat malo okoli so se začeli ukvarjat tudi z drugimi deli. Pri njih je zaposlenih ogromno strokovnjakov, ki vam lahko povsod pomagajo ter prijazno svetujejo. So hitro odzivni in naredijo vam topel dom v zelo kratkem času. So 20 let že na tržišču, so na slovenskem trgu in vam ponujajo vse blagovne znamke, ki jih je mogoče dobiti.

pleskar

Njihova ponudba je zelo velika od fasad, notranjo pleskanje, nudijo vam izolacije celotne hiše, barve za stanovanje, ter za avto, pri njih dobite nalepke za vse možne stene in avte, prav tako se lotijo suhe gradnje, prav tako se lahko grejete s peleti, če vas pozimi zebe. Celotno podjetje je zaupanja vredno, saj so prijazni in hitri ter vse dobite na enem mestu. Če boste v kratkem kaj potrebovali, se obrnite na njihovo spletno stran in preglejte ponudbo. Izolacija vedno prav pride, prav tako je tukaj sezona kurjave. Lahko malo prebarvate stanovanje, saj imamo sedaj čas v tem času.

Podobno