pisarniški stoli

Pisarniški stoli, ki jih potrebujete v svoji pisarni

Vsaka pisarna mora imeti osnovne pripomočke in pohištvo, da zaposleni lahko nemoteno opravljajo svoje delo, pomembne so omare, mize, pisarniški stoli in vsi ostali pripomočki. Če v vaši pisarni pa naj gre za tisto v poslovnih prostorih, ali doma iščete udobne pisarniške stole, potem ste na pravem mestu.

Kakovostni pisarniški stoli za večjo učinkovitost
Sodoben način življenja nam narekuje sedenje tako v službi kot kasneje tudi doma, zato je zelo pomembno, kje sedimo. Za kakovostno in profesionalno opravljeno delo zaposleni potrebujejo med drugim tudi kakovosten pisarniški stol, ki jim zagotavlja udobje in oporo. Najpomembnejše pa je, da telo med sedenjem ne trpi.

Pisarniški stoli za različne potrebe
Zavedajte se, da pisarniški stoli niso običajni stoli s štirimi nogami, ampak mnogo več kot to. Premišljena in pravilna izbira pisarniškega stola se vam bo dolgoročno zelo obrestovala. Izbirate lahko med direktorskim stolom, ki je zelo udoben in funkcionalen; operativni stoli, ki so ergonomsko oblikovani; konferenčni stoli, ki so moderno oblikovani ali pa elegantni stoli, kjer sede počakate na pomemben sestanek ali predavanje. Vsak premišljeno izbrani pisarniški stol mora zagotavljati dovolj udobja in pripomoči k boljši osredotočenosti pri delu, z videzom pa naj se zlije s pisarno, v kateri se uporablja.

pisarniški stoli
Pravilno izbrani pisarniški stoli so dobra naložba za prihodnost.

Ergonomski pisarniški stoli prava odločitev za vse, ki več ur dnevno sedite
Mnogim zaposlenim, ki večino delovnega časa presedijo v pisarni, se dogaja, da jih boli hrbet ali križ, kar s časoma lahko privede do večjih težav. Zato je zelo pomembno, da med delovnim časom sedite na kakovostnem ergonomsko zasnovanem pisarniškem stolu, ki vam nudi udobje in pripomorejo k bolj produktivnemu delu. Izbirate lahko med vrhunskimi ergonomsko oblikovanimi pisarniškimi stoli, vse od direktorskih stolov do konferenčnih stolov, ki ustrezajo še tako zahtevnim strankam. Vsi pisarniški stoli so ortopedsko oblikovani in izdelani s posebno skrbjo za udobje in pravilno držo uporabnika. Še posebej je pomembna opora na kritičnih mestih – predvsem na ledvenem predelu. Vsak stol se prilagodi na vašo specifično obliko telesa, sedež pa je prav tako prilagodljiv po višini, globini in nagibu. Prav tako je prilagodljivo naslonjalo, ki se nastavlja po višini, nagibu in obliki vašega hrbta.

Podobno