mediestetik

Mediestetik je izraz za specialista na področju medi estetike

Specialistu za medi estetsko terapijo rečemo Mediestetik, na priloženi povezavi pa se lahko tudi sami prijavite in se udeležite naprednega izobraževanja na področju medi estetike. Slednje se ukvarja s sekundarnimi problematikami kože, s patološkimi spremembami kože in tudi kompleksnejšimi kožnimi stanji. To področje je izjemno široko, vključuje pa tudi znanja s področja primernih kozmetičnih terapij, ki našteta stanja kože zdravijo. Strokovnjak s tega področja se torej spozna na mnoge sekundarne problematike kože, ki nastanejo. Razume tudi mehanizme nastanka problematik, pa tudi ustrezne terapevtske pristope, ki novonastala stanja zdravijo. Pogoj za pristop k temu naprednemu izobraževanju pa je uspešno opravljen izpit Dermaestetik I. stopnja.

Program Mediestetik je namenjen spoznavanju sekundarnih problematik kože, njenih patoloških sprememb in razumevanju tudi kakšnih kompleksnejših stanj kože. Poleg spoznavanja stanj pa program ponuja tudi znanja s področja zdravljenja tovrstnih stanj s pomočjo različnih kozmetičnih terapij. Povsem konkretno program Mediestetik ponuja znanja s področja sekundarnih problematik kože, mehanizmov nastanka teh stanj, ter mnoga znanja s področja ustreznih terapevtskih pristopov, ki nastala stanja zdravijo. Specialist na področju medi estetike je ciljno usmerjen v izboljšanje najrazličnejših stanj kože z ustreznimi terapevtskimi pristopi. Za vse pristope velja, da so preventivni, rehabilitacijski in reverzibilni, strankam pa zagotavljajo učinkovite in vidne rezultate.

Opisan program je torej odlična izbira za vse, ki želijo nadgraditi svoje strokovno znanje s področja mediestetske kozmetične terapije in želijo poglobiti ter nadgraditi svoje strokovno znanje z medicinsko—farmacevtskimi osnovami. Prav tako je program Mediestetik namenjen vsem, ki želijo postati strokovnjaki za obravnavo sekundarnih in kompleksnejših stanj kože ter želijo znati primerno obravnavati kožo, kjer je prisotna določena patologija. Vsa pridobljena znanja pa so koristna še za vse ljudi, ki želijo dodatno nadgraditi programe svojega salona z malce kompleksnejšimi programi, ki imajo medicinsko-farmacevtske osnove in za študente kozmetike, ki želijo nadgraditi znanje na področju mediestetske terapije.

Podobno