medicinski pripomočki

Kateri medicinski pripomočki so vam na voljo?

Medicinski pripomočki so pomoč pri zdravljenju raznih bolezni. Običajno uspešno pomagajo k temu, da se stanje pacienta čim prej popravi in vrne v normalo stanje. Kateri medicinski pripomočki so na voljo, pa si poglejte na tej povezavi. Ti pripomočki olajšajo stanje bolezni in pomagajo k boljši kakovosti življenja, kot bi bila brez njih.

medicinski pripomočki

Medicinski pripomočki so lahko običajni obliži, ko se urežete ali se ranite, do povojev, vložkov in plenic, pa tudi aparatov in predmetov za lajšanje ter zdravljenje bolezni. Kar veliko pripomočkov se da dobiti na račun osnovnega zdravstvenega zavarovanja. Osebni zdravnik jih naroči in jih lahko dvignete v eni izmed izbranih lekarn. Dobijo se tudi v prosti prodaji, kjer jih plačate.

Nekateri medicinski pripomočki so na voljo v lekarni brez recepta in pa tudi jih lahko individualno naročite pri dobavitelju, kar si oglejte na njihovi spletni strani, kjer so pogoji, artikli in dobavni roki.
V lekarni boste dobili jasne napotke, kateri medicinski pripomočki se kako uprolabjjao in kateri bodo za vas primerni, če vam jih že ni odredil zdravnik ali specialist. Skupaj s svetovalcem boste lahko našli najbolj primerne rešitve za vas u vaše težave.
To pa gre lahko za počivalnike lai uhajanje urina, kompresijske nogavice za ožiljem in proti nabiranju vode, razni ortopedski pripomočki, kot so bergle, hojce, za negovanje bolnikov ter tudi razni merilci, aparati.

Do medicinskega pripomočka pridete tako, da grese do osebnega zdravnika, ki vas pregleda in predpiše pripomoček lai pa vas napoti k specialistu, ki vam predpiše določen pripomoček za vašo bolezen ali okvaro in poškodbo.

Zdravnik  ve, kaj vam pripada glede na zdravstveno zavarovanje, ki ga plačujete. Lahko pa se direktno obrnete na svojo zavarovalnico in jih vprašate o tem. Pripomoči vam pripadajo v času zdravljenja bolezni in ko postanete zdravi vam ta pravica ugasne. Vi pa boste zadovoljni, kajti končno boste zdravi in veseli.

Podobno