LPG

Edinstvena učinkovita LPG formula pomladi obraz

LPG Endermologie metoda pomlajevanja obraza je 100 % naravna in je edina, ki odstrani gube ter pomladi kožo s stimulacijo fibroblastov, kjer nastanejo kolagen, elastin ter hialuronska kislina. LPG pomaga pri vidnih znakih staranja obrazne kože, ki se kaže tako ,da koža izgubi gostoto, zato nastanejo gube, različne ohlapne konture, pojavijo se razširjene pore in podočnjaki ter podbradki. Ta formula pomaga na nekirurški način tako, da stimulira fibrobrase in celice, ki proizvajajo kolagen ter obnavljajo kožo na obrazu.

LPG

LPG Endermolift spodbudi intenzivno proizvodnjo kolagen v koži, hkrati se tvori še elastin za prožnost kože. Tako koža postane ponovno prožna in gladka, bolj je nežna, medtem pa se zgladijo in izginejo tudi gube in različne črte na obrazu. Viden spremembe na obrazu do že takoj po prvi terapiji. LPG Endermolift je del Endermologije tehnike, ki ima temelj v enkratni in patentirani tehniki pomlajevanja obraza, ki zares daje učinkovit rezultat, ki ga boste opazili kar takoj. Skrivnost je seveda v fibroblastih, pa tega ne povejte naprej, obdržite to zase kot skrivnost.

V svetu je bilo narejenih veliko raziskav in ugotovili so, da ugodna LPG  stimulacija Endermolift dejansko spet spodbudi tvorbo kolagena ter elastina, ki delujeta tako, da prodreta globoko v strukturo kože, zato koža spet postane gosta, zato tudi napeta in mladostna. Tako se koža na obrazu povsem obnovi.

Če hočemo zagotoviti, da bo metoda res povsem učinkovita, ter se preoblikujejo tudi nezaželena mastna pobočja na obrazu, kot se kaže na primer na podbradku, je treba uporabiti LPG naprave, ki imajo tretmanske glave. Te glave so različnih velikostih in opremljena z valji. Posebej se posvetijo nežnim delom obraza, to so tkiva na vratu in dekolteju.

Patentirane lift tretmanske glave nežno utripajo, tako na poseben način ustvarjajo gibe tkiva, kar povzroči še posebej učinkovito telovadbo za obraz ki napne kožo na obrazu. Delujejo sicer površinsko, vendar je njihov učinek opazen zelo globoko v tkivu obraza, v samih celicah, ki se z mehanskim vplivom spreminjajo. Tak proces spodbuja proizvodnjo kolagena, ki vrne prožnost in mladost koži na obrazu.

Podobno