Lovilec olja za izločanje ogljikovodikov

Ali izločate v naravo nevarna olja in ogljikovodike? Bi radi, da se znebite problemov z odpadno vodo? No tukaj je na voljo lovilec olja. Preberite si več o lovilcu olja na spletni strani podjetja 2pr, o katerem bomo govorili še malo kasneje. Kaj je v bistvu lovilec olja? To je naprava, ki izloča ogljikovodike in odpadno vodo, kjer se ta izliva v naravno okolje. Ponavadi se določijo za namestitev te naprave pri kakšnih večjih industrijah, bencinskih črpalkah, avtopralnicah, parkiriščih, betonskih in asfaltiranih črpalka, cestah, javnih in zasebnih površinah, mehaničnih delavnicah, manipulativnih površinah…

Sam lovilec olja je zelo lahka naprava in enostavna, kar je velika prednost, saj je potem tudi njihova namestitev lažja. Ena od prednosti je tudi to, da so narejeni iz nerjavečega jekla, ki omogoča dolgo življenjsko dobo in iz PE-HD materialov, ki imajo 100% možnost recikliranja, ker so izdelani po Evropskih standardi. Ob hudih nevihtah, lahko tok vode poveča za kar 5 do 10x, kar je zelo uporabno ob takih velikih nalivih. Torej je ta naprava neke vrste razbremenilni sistem.

Kot smo že zgoraj omenili, si lahko svoj lovilec olja zagotovite pri podjetju 2pr, ki vam zagotavlja ta izdelek iz kvalitetnega materiala po ugodni ceni, ki ima dolgo življenjsko dobo in veliko odpornost proti agresivnimi mediji. Tam zaposleni, imajo že dolgoletne izkušnje z njihovo postavitvijo, zato vam lahko pomagajo pri določenih odločitvah, ter svetujejo kaj bi bilo primerno za vas, glede na lokacijo kjer se nahajate in drugimi dejavniki. Za več vprašanj jih kontaktirajte na njihov email naslov ali telefonsko številko, ki sta navedena na dnu spletne strani. Bolje se je pred nakupom malo pozanimati kakor pa na hitro nekaj kupiti, ker na koncu rezultati ne bodo tako učinkoviti, kot bi mogli biti, tega si pa seveda ne želimo. Prav tako, si moramo poiskati dobrega ponudnika, kateremu je vredno zaupati.

Podobno