ležišča

Visoko kakovostna in ekološka ležišča

Vsi vemo kako pomembna so naša ležišča. Od njih je odvisno, kako spočiti in naspani se zbudimo v novo jutro. Kadar izbirate svoje ležišče bodite pozorni na kvaliteto materiala iz katerih so izdelana ležišča. Naj bo vaše vodilo pri nakupu ležišča predvsem želja po naravnih in ekoloških materialih. V Sloveniji so vam je na voljo popolnoma naravno ležišče izdelano iz naravnega lateksa in ekološkega bombaža. Blagovna znamka Naturna deluje po načelih Fair Trade poslovanja, kar prinaša visoko kakovostno ležišče dostopno vsem.

V kolikor se lahko zamislite nad podatkom, da v postelji preživimo tretjino našega življenja, je čas za odločitev in izbiro kakovostnega ležišča. Skrb za zdravo prehrano in okolje je pomembna za našo kvaliteto življenja. Tako kot je pomembno kaj damo vase, je pomembno tudi to, s kakšnimi materiali se obkrožamo. Predvsem pa je potrebno poskrbeti za najbolj optimalno regeneracijo našega telesa, ki nam omogoča kvalitetno življenje.

ležišča

Naravna ležišča, ki so izdelana iz ekološkega lateksa so dobra predvsem z vidika popolne ergonomske podpore, ki ga ležišče omogoča telesu. Naravni lateks je udoben, zdrav in zračen, obenem pa je ležišče 100% naravno anti alergijsko zaščiteno. Izbrana ležišča ne vsebujejo nobenih škodljivih kemikalij kot so formaldehidi, pesticidi, herbicidi ali drugih toksinov. Izbrano ležišče je izdelano v Sloveniji po načelih pravične trgovine, kar pomeni tudi to, da okolje ni dodatno obremenjeno. Pomembno pa je omeniti tudi to, da se z nakupom enega ležišča v gozdovih posadi 5 dreves. Načela pravične trgovine omogočajo tudi bolj prijazno cenovno politiko, saj ta način poslovanja omogoča prilagajanje cene ležišč, ki tako postanejo ugodne in dostopne.

Podjetje Naturna vam ponuja visoko kakovostna ležišča, ki jih lahko preizkusite ter v miru izderete pravo za vas v njihovem prodajnem salonu. Vzemite si čas in izberite najboljše zase.

Podobno