Kruh je največkrat uporabljen kot dodatek ob različni hrani s katero se sladimo ob obrokih. Pripravimo ga lahko na zelo veliko načinov in tudi samih vrst kruha poznamo veliko. Vrsta kruha seveda vpliva na sam okus in pa hrano k kateri bomo določen kruh ponudili. Ena izmed vrst kruha ki je vedno bolj popularna je kruh brez gnetenja. Takšen kruh je po navadi narejen iz koruze, ki ne zahteva posebnega gnetenja.

Priprava kruha ni prav preveč zakomplicirana stvar a vseeno obstajajo določene stvari ki pa nam ne uspejo prav vedno tako kot bi si želeli. Samih vzrokov za to je veliko težko pa je vedeti ravno kateri razlog je kriv za kaj. Kruh brez gnetenja je nov način priprave kruha kot način zmanjšanja napora in malo drugačne priprave kruha a ne tako drugačnim okusom. Pripravi se ga po navadi s koruzno moko, ki je ni potrebno zmleti. Poleg samega gnetenja, ki pri tem kruhu ni potrebna je ostala priprava samega kruha še vedno takšna kot če bi kruh gnetili. Kruh brez gnetenja pomeni samo to da preskočimo korak gnetenja. Še vedno je potrebno kruh vzhajati in ga speči. Ljubitelji kruha smo skoraj vsi. Obstaja prav govor o tem kako Slovenci in pa ljudje z Balkana na splošno obožujemo kruh in ga jemo pri skoraj vsaki jedi. Nekako se s tem ne moremo ne strinjati, saj je kruh odličen dodatek k marsikateremu obroku. Kruh brez gnetenja je morda novi ali pa že stari način priprave kruha katera je marsikateremu neznana a vseeno je takšen kruh prav tako dober kot katerikoli drug normalno ali nenormalno pripravljen hleb ali štruca. Hitra priprava in peka takšnega kruha ga ne naredi nič manj vrednega kot katerikoli drug kruh.

Podobno