kako znižati visok pritisk

Kako znižati visok pritisk za vedno

Kako znižati visok pritisk se sprašuje vsak, ki ima previsokega in mora zaradi tega jemati tablete. Na tej povezavi je članek kako znižati visok pritisk, ki pojasnjuje to natančno in vas vodi po korakih. Visok pritisk na žile se pojavi takrat, ko je nekaj narobe, na primer če zastaja voda v organizmu ali so žile poapnele in neprožne ter zamaščene in neprehodne. Takrat se srce trudi hitreje pognati kri po žilah, da bi prekrvavilo celice v celotnem orgazmu, da ne bi odmrlo. Tako nam začasno visok krvni tlak rešuje življenje, če pa je stalen, nas ubija.

kako znižati visok pritisk

Kako znižati visok pritisk je najbolje, da veste sami, ker vam bo medicina težko pomagala, saj vam bo zdravnik dajal vedno močnejše diuretike, ki so sintetični in stimulirajo rastline in odvajajo vodo. Tako medicina rešuje ta problem, ki dejansko ni rešen, ker se ne odpravi vzroka zvišanja krvnega tlaka. To ni pravi način, kako znižati visok pritisk za vedno.

Najprej morate odpraviti zastajanje vode. To pa naredite tako, da uporabite rastline, ki odvajajo vodo, kot je na primer peteršilj. Na internetu najdete rastline, ki so diuretiki. Pri tem se izogibajte pretiranemu uživanju vode, ampak jo pijte le, če ste žejni, kar velja enako za ostale tekočine. Izogibajte se tekoči hrani, juham in sokovom, sadju ter vsemu, kar je sladko.

Naslednja stvar, kako znižati visok pritisk je prehrana. Ne jejte mastno, mlečnih izdelkov in predelanih maščob, da razmastite jetra in razbremenite ledvica. Hkrati boste očistili žile, da ne bodo zamaščene. Ne jejte hrane, ki povzroča holesterol,vključno z oreščki.
Jeste pa hrano, ki razgrajuje maščobo in holesterol, kot je na primer artičoka. O prehrani in učinkovin rastlin je veliko napisanega na internetu ter v enciklopedijah o rastlinah in si lahko sami pomagate, saj tega znanja pri zdravniku ne boste našli. Nutricist pa bi lahko to vedel in vam pomagal.

Podobno