Ir paneli

Ir paneli v vašem domu

Ko si ustvarjamo naš dom, pa naj bo to prenova ali pa na novo zgrajen objekt se slej kot prej srečamo tudi z odločitvijo o namestitvi oziroma izbiri ogrevanja. Lahko se ogrevamo na več načinov, najpomembneje pa je, da izberemo okolju prijazen način ogrevanja doma, saj živimo v času v katerem je zavedanje ekološkega načina življenja vse bolj pomembnem. Ena od možnosti, ki jih imamo pri izbiri ogrevanja z najmanj vpliva na okolje so Ir paneli.

Predlagam, da si za izbiro ogrevanja vzamete dovolj časa in odločitev temeljito pretehtate, saj je ogrevanje element v hiši oziroma stanovanju, ki ga izbirate dolgoročno. V primerjavi z klasičnim ogrevanjem so Ir paneli zelo uporabni v majhnih kot tudi večjih prostorih saj je način akumulacije energije drugačen kot pri klasičnem ogrevanju. Ir paneli delujejo tako, da v sobi ogrevajo predmete in ti predmeti potem oddajajo toplotno energijo, podobno kot če nastavimo svoje lice soncu, klasičen način ogrevanja pa deluje na način, da je topel zrak vedno zgoraj in hladen spodaj, kar tudi pomeni, da zrak v prostoru ne kroži. Ir paneli so različnih dimenzij, oblik, lahko pa so tudi del dekoracije. Dobri tudi v boju z zidno plesnijo v stanovanju, saj kot smo rekli Ir paneli grejejo predmete v prostoru. Panele si lahko zmontirate sami po predloženih navodilih, lahko pa se poslužite tudi izkušene ekipe, ki vam svetuje že ob nakupu.

Ir panele imajo naslednje prednosti:

  • Nizki stroški ogrevanja,
  • Ni stroškov vzdrževanja,
  • Zdravju prijazno,
  • Ne dviguje prahu,
  • Enostavno regulacija temperature,
  • Enostavna montaža.

Ir panele lahko uporabljate tako v notranjem kot tudi v zunanjem prostoru, dobro je le, da ste preudarni in natančni pri montaži, imate pa možnost Ir panele tudi kasneje prestaviti, v kolikor naredite premik pohištva v stanovanju. Poiščite več informacij in naj vam bo toplo v vašem domu.

Podobno