hujšanje

Hujšanje naj se začne s trdno odločitvijo, da spremenite način življenja

Ste se odločili, da začnete hujšati, ker se v svojem telesu ne počutite dobro, zaradi bolezni ali kakršnega koli drugega razloga. Najprej naj vam čestitamo za odločitev in pogum. Hujšanje je dolgotrajen proces, ki je sestavljen iz več manjših, a pomembnih dejavnikov, ki vplivajo na način življenja.

Uspešno hujšanje je želja mnogih, a redkim tudi uspe spremeniti način življenja, ki stopi odvečne kilograme. Najprej je zagotovo potrebna odločitev in trdna volja, da vam bo uspelo. Zagotovo vam bo lažje v celotnem procesu, če imate podporo svojih najdražjih pa tudi strokovno pomoč, tako boste ostali motivirani za napredek in v vsakem trenutku se boste lahko obrnili na nekoga, ga povprašali, kako naprej ali pa samo malce potarnali, da vam je težko in motivacija se bo vrnila. Poleg vsega naštetega pa je treba spremeniti tudi način življenja. V vsakdan je treba vpeljati redno športno aktivnost, pri kateri uživate, saj vam bo v tem primeru lažje opravljati dnevne treninge. Poleg športne aktivnosti pa morate tudi uravnoteženo prehrano, v tem primeru pa vam lahko svetuje in vam pripravi jedilnike uveljavljen nutricionist.

hujšanje

Večini ljudi je najtežje pri hujšanju, da so dosledni pri upoštevanju načrta, ki so si ga zadali na začetku hujšanja. Če se odločite za hujšanje s pomočjo nutricionista, potem vam bo zagotovo lažje, saj vas bo motiviral, da vztrajate in vam konkretno svetoval ter za vas pripravil okusne recepte, ki so enostavni za pripravo. Skupaj boste ustvarili nove zdrave navade, ki preko transformacije vsakodnevnih navad poskrbite za izgubo telesne teže, ki ostane trajna.

Izberite program »Pomoč pri hujšanju«
Omenjeni program je za vas, če trpite zaradi prekomerne telesne mase in bi radi shujšali na zdrav način, ki vam omogoča trajno spremembo vsakodnevnih navad in trajne rezultate? Se zavedate, da so za uspešno hujšanje potrebni trdna volja, čas in trud in si hkrati želite strokovno pomoč, ki temelji na preverjenih zdravih pristopih izgube telesne mase? Če ste na zastavljena vprašanja odgovorili pritrdilno, potem je program »Pomoč pri hujšanju« prava izbira za vas.

Kako poteka hujšanje po programu »Pomoč pri hujšanju«?
Ko se enkrat odločite za sodelovanje v programu, se z uveljavljeno nutricionistko pogovorite po telefonu, o vaših željah, težavah, skupaj naredita analizo vaše prehrane, se pogovorita o prehranskem dnevniku in se pripravita na uvodni posvet. Na prvem uvodnem posvetu opravite meritve telesne sestave, nutricionistka oceni vaš življenjski slog, se pogovorite o prehranskih navadah in skupaj določita dosegljiv cilj. Sledi priprava prehranskega načrta, ki je v popolnosti prilagojen vam, da boste v telo vnašali optimalen vnos vseh potrebnih hranil s pomočjo zdravih in okusnih obrokov, za katere prejmete tudi recepte. Nutricionistka vam bo nudila vso podporo pri implementaciji in tudi s seznamom zdravih živil, ki jih boste zamenjali. Potem pa se začne hujšanje po programu, ki vsebuje šest enournih srečanj, na katerih boste spremljali napredek. Hkrati pa boste prejeli tudi poglobljeno znanje o zdravi in uravnoteženi prehrani, vodeno nakupovanje živil in sprotno prilagajanje prehrane glede na dosežene rezultate. Po opravljenem programu se lahko odločite za šestmesečno kontrolno spremljanje napredka, ali pa se odločite za nadaljevanje programa – hujšanje.

Podobno