epilator

Epilator: recept za svilnato gladke noge in brezskrbno poletje

Dame, poletje je tu, me pa se vsako leto srečamo z isto dilemo – kdaj na depilacijo oziroma kolikokrat se briti, da bodo naše noge gladke in zapeljive? Depilacije so za nekatere zelo boleča izkušnja, da ne govorim o nesramnih vsotah denarja, ki nas stanejo (da bi bilo vsaj prijetno, kajne?). Po drugi strani pa je britje nog prav tako dokaj nehvaležno opravilo, saj včasih preprosto nimamo časa ali pa pač pozabimo. Kdo bi nas obsojal, ko pa je poleti toliko stvari na spisku? Dekleta, zahvalite se mi lahko pozneje. Zakaj? Predstavljam vam Philipsove depilatorje, ki se ponašajo z učinkovito, a hkrati izjemno nežno epilacijo. Ker ustvarjalci pač vedo, da se nam vedno nekam mudi, so aparat oblikovali tako, da gladko kožo na spodnjih delih obeh nog lahko dosežemo v samo 10 minutah. Lahko verjamete? Do svilnato gladke kože v samo 10 minutah? Saj se sliši predobro, da bi bilo res!

Ali ste že našle popolno krilo, pa vam videz vedno znova pokvarijo krznene nožice? Posebno široka depilacijska glava Philipsovega depilatorja s prav vsako potezo zajame večjo površino in tako hitro odstranjuje nadležne dlačice. Z ergonomskim ročajem v obliki črke S omogoča enostavno uporabo ter najboljši nadzor in lažji doseg z naravnimi in natančnimi gibi po vsem telesu. Epilatorji se lahko pohvalijo z učinkovito in nežno epilacijo. Zahvaljujoč izboljšanim pincetam čarobni strojček izpuli do kar 70.000 dlak na minuto. Si morate misliti? To pomeni, da mične gospodične lahko pokrijemo večjo površino kože in si tako zagotovimo brezhibno gladkost do kar štirih tednov. Philipsovi epilatorji so zasnovani z nedrsečim ročajem, kar predstavlja idealni pogoj za uporabo z vodo. Omogoča udobnejšo in nežnejšo izkušnjo v kadi ali pod prho. Za še večjo priročnost ga lahko uporabljamo tudi brezžično.

Philipsov epilator omogoča prijetno in enostavno uporabo.

Učinkovito za nas, a nežno do kože

Edinstvena lučka zagotavlja, da ne spregledamo drobnih dlačic, ki pogosto tako rade uničijo naš izgled in dobropočutje. Poleg epilacije si z istim strojem lahko privoščimo tudi britje nog. Brivna glava namreč omogoča nežno in temeljito britje različnih delov telesa. Philips nam je priložil tudi prirezovalni glavnik za oblikovanje predela bikinija ter glavnik, ki omogočata priročnejše prirezovanje in oblikovanje. Ali veste, kaj to pomeni? Brezskrbne počitnice na morju!

Poleg lučke in brivne glave si lahko privoščimo tudi piling telesa. S Philipsovo novo ščetko za piling bomo s telesa lahko odstranile odmrle kožne celice in tako preprečile nepotrebno vraščanje dlak. Kar 48.200 hipoalergenih finih ščetin nežno in učinkovito odstranjuje odmrle kožne celice in spodbuja regeneracijo površine kože. Ta naprava zagotavlja učinkovitejši piling kože kot zgolj ročni piling.

Vas smem še malo presenetiti in vam polepšati dan? Philipsovi epilatorji vsebujejo tudi strgalo za pedikuro stopal z vrtljivim diskom za svilnato gladka stopala. S tem bodo naše noge popolnoma urejene! Natančen vrtljivi disk 3 v 1 poskrbi za popolno gladkost od prstov do pet v neverjetnih petih minutah. Vsebuje več površin: Plosko za večja področja, vrh za manjša, ukrivljeno stranico pa za področja, ki jih je težje piliti. Enostavno in zabavno.

Za še dodatno nežnost na področjih, kjer je to pač najbolj potrebno, je priložen tudi pokrovček za občutljive predele. Tako lahko enostavno odstranimo tiste, najbolj nezaželjene dlačice na predelu obraza, pazduh in bikinija. Za še bolj enostavno epilacijo z največjo stopnjo udobja, vam predstavljam pokrovček za optimalen stik. Zasnovan je tako, da zmanjša neudobni učinek cukanja kože, saj področje, ki ga depiliramo, nežno raztegne. Dame, kaj torej porečete na opisani izdelek? Ali še berete ali mogoče že hitite ponj?

Podobno