dvižna garažna vrata

Dvižna garažna vrata: obvezna oprema vsake moderne garaže

Estetsko dovršena in visoko kvalitetna dvižna garažna vrata, ki se podajo k izgledu hiše, vam izboljšajo funkcionalnost bivanja, saj vidno vplivajo na udobje, ki vam ga nudi vaš dom. Dvižna garažna vrata podjetja Vrata Zorman dosegajo najvišje standarde kvalitete in delovanja ter zadostijo vsem vašim potrebam po udobnem povratku domov – dvižna garažna vrata se bodo namreč sama odprla za vas.

Da vam še dodatno olajšajo izbiro pri nakupu novih dvižnih garažnih vrat, vam pri podjetju Vrata Zorman nudijo tudi brezplačno svetovanje. Njihova vrata se lahko pohvalijo kot visoko funkcionalna in varna, hkrati pa energetsko varčna – lastnost, na katero pri nakupu garažnih vrat kar malo pozabimo.

dvižna garažna vrata 1

Visokokakovostna vrata evropskega proizvajalca – optimalno razmerje med kvaliteto in ceno

Odločitev za montažo dvižnih garažnih vrat je, ob vseh prednostih, ki jih taka vrata ponujajo, očitna. Izbrati morate le še model, material in dizajn vaših novih garažnih vrat.

  • Dvižna garažna vrata se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo, kar v grobem izračunu, ob predpostavki, da jih odpirate povprečno štirikrat dnevno, nanese kar 17 let
  • Tako vrata kot vodila so izdelana iz kvalitetnih materialov, zato so vzdržljiva in ne rjavijo. Prav tako jih krasijo obstojne barve, kar pomeni, da so vrata primerna tudi za bolj neugodna okolja, naprimer obala. Na voljo imate izbor kar desetih različnih barv po standardni ceni
  • So tudi odlično toplotno izolirana
  • Zagotavljajo visoko stopnjo varnosti po strogih standardih
  • Delovanje je tiho in nemoteče

Ko se odločate za nakup dvižnih garažnih vrat je pomembno, da izberete strokovnega monterja, ki vam bo vrata skrbno in natančno vgradil. Prednost podjetja Vrata Zorman je ta, da svojim strankam svetuje glede garažnih vrat, načrtuje projekt izgradnje in na koncu vrata tudi namontira – z vami so od začetka do konca realizacije projekta dvižna garažna vrata. Prav tako pa vam vrata, ob morebitnih poškodbah, tudi servisirajo. Tako boste ob nakupu dvižnih garažnih vrat dobili tudi zvestega izvajalca, ki se bo z veseljem odzval vašim prošnjam.

Podobno