zobne luske

Zobne luske zagotovijo sanjski nasmeh

Zobne luske pomagajo tistim, ki s svojim nasmehom niso zadovoljni, ker jim manjkajo delčki zoba, ali so nepravilnih oblik ali a imajo prevelike razmake med zobmi. Vse to se da odpraviti tako, da b vaš nasmeh kot iz filma nasmejanih in lepih filmskih zvezd. To pa zagotovijo zobne luske in če niste za njih še nikoli slišali, je zdaj čas, da ugotovite, kako vam lahko pomaga.

zobne luske

Zobne luske se namestijo na zobe, to storijo seveda izkušeni zobozdravniki, tako, da se ne opazi, da so zobje popravljeni. Narejene s z natančno obdelavo zelo trde keramike in seveda zaradi tega imajo izgled naravnih zob. Prilepi jih na vaše zobe izkušen strokovnjak, saj so tanke in jih mora znati nalepiti. Vaši poškodovani in odkrušeni zobje bodo set kot novi.

Zobne luske se uporabijo tudi, če zobje niso lepo simetrični ampak zgledajo različno in grdo. Vsakemu pacientu se mora zato zdravnik posvetiti povsem individualno in narediti točno zanj potrebne luske. Cene pa so precej različne glede na to, kakšna je vaša situacija in koliko je dela z vašimi zobmi. O ceni povprašujte na pregledu, ko bo zdravnik lahko že bolje ocenil situacijo.

Zobne luske so cenejši in boljši način obdelave zob, saj ni potrebno zob toliko brusiti in spreminjati, ampak se zobem prilagodijo luske. Z njimi lahko spreminjajo oblike in velikosti zob ter tudi njihovo barvo po potrebi, so zelo uporabne vsestransko. Le povprašati morate strokovnjaka, kako vam lahko pomaga, saj so današnje tehnologije že neverjetne kot tudi novi materiali za katere sploh ne veste, da obstajajo in možnosti, ki so na razpolago.

Luske vam bodo pomagale zopet do vašega lepega nasmeha in tudi do samozavesti, ljudje vas bodo bolje sprejemali, če boste izgledali lepo in zdrav. To je žal dejstvo in resnica in niste vi za to krivi. Ste pa odgovorni zase, da si pomagate po najboljših močeh lahko.

Podobno