polikarbonatne plošče cena

Za polikarbonatne plošče cena je nižja od drugih kritin

Polikarbonatne plošče cena je primerljiva z drugimi ploščami za nadstreške, saj je za polikarbonatne plošče – cena ugodna v primerjavi z drugimi materiali za kritine nadstreškov. Gre z lahek in zdržljiv material. Te plošče so lahko tanjše ali precej debele za tiste kraje, kjer je doti snega in so obremenitve nadstreškov večje na samo streho in na nosilce. Nadstreški so lahko nad vrati, okni, dvoriščem, lahko so kot garaža za avto, za vrt in podobno. Te plošče se uporabljajo tudi za rastlinjake. Njihova prednost je v tem da so prosojne in da prepuščajo svetlobo, zato je pod njimi vedno svetlo, vendar ni sevanja, ker so premazane z UV zaščito proti sončnim žarkom.

polikarbonatne plošče cena

Za polikarbonatne plošče cena je izjemno ugodna še posebej, če vzamete večjo količino. V ceno je lahko všteta tudi montaža in še razrez plošč na prave mere za vaš nadstrešek. Ogrodje za nadstrešek pa je lahko leseno za starejše hiše ali jekleno za moderne hiše, poslovne stavbe in za rastlinjake ter garaže. Kakovostne polikarbonatne plošče cena je izjemno ugodna glede na to, da so proti drugim materialom dosti bolj odporne in lažje.

Ko naročite te plošče, so poceni, ker se ne uničijo, saj so narejene iz umetne in izjemno trdne mase, ki ne bo spokala in je odporna na vse vremenske vplive. Ker so gladke, jih lahko očistite z vodo ali s čistilom, pa bodo vedno prosojne in lepe. Ko se odločate za polikarbonatne plošče cena je odvisna od velikosti plošč in površine, ki jo bodo pokrivale, od materiala za nosilce ter od tega, ali boste jih montirali slami ali pa jih montirajo mojstri.

V vsakem primeru boste izjemno prihranili tudi na dolgi rok, saj bo ta nadstrešek za vedno. Tudi nosilna konstrukcija je izjemno trdna ter tako zaščitena, da nanjo nič ne vpliva, nobeno vreme in drugi vplivi, ki bi lahko načeli nosilce. Tak nadstrešek zgleda moderno ter izjemno lepo in olepša vašo stavbo.

Podobno