Električni skiro

Kateri je najboljši električni skiro za vas?

Najboljši električni skiro je po testih sodeč Inmotion L8, ki pa ga ne boste našli med zelo poceni izdelki, kar je razumljivo, ker se kakovost odraža tudi v ceni. Na tej povezavi najdete najboljši električni skiro in si preberete, kaj vse nudi. Ugotovili boste, da je za to, kar dobite, zelo ugoden. Gre za izdelek, ki je tehnološko izpopolnjen. Je tudi zelo lahek in vodljiv, kar so lastnosti, ki jih išče vsak lastnik skiroja na elektriko. To moderno prevozno sredstvo lahko povežete tudi s pametnim telefonom ter uporabljate še več naprednih funkcij, ki jih aplikacija nudi in ne samo pregleden LCD zaslon na skiroju.

najboljši električni skiro

Najboljši električni skiro je tudi najbolj uporaben

Najboljši električni skiro Inmotion L8 je izjemno uporaben zato, ker tehta le nekaj kilogramov, in ga lahko nosite s seboj. Ker je izdelan tako, da ga lahko v minuti zložite ali razstavite, ga boste enostavno lahko nesli s posebnim naramnim trakom kamor koli želite. Pa naj bodo to avtobus, vlak ali po stopnicah, v stanovanje ali v pisarno.

Ta najboljši električni skiro doseže večje hitrosti, zato se boste lahko po mestu prevažali hitro in brez prometnih zamaškov. Ns sestanek boste zagotovo prišli pravočasno ter nič premočeni, kot se to rado zgodi v vozilih. Je zelo vzdržljiv, ker ima aluminijast okvir.

Super je tudi to, da ima za razliko od večine skirojev večje napihljive pnevmatike. To pa pomeni, da ga lahko vozite ne samo po ravnih terenih, ampak tudi po bolj zahtevnih terenih. Vožnja pa bo pri tem zelo udobna in ne boste pretreseni. Poleg vsega je še varen, ker ima dve zavori, nožno in še elektronsko, ki jo lahko aktivirate z rokama.

Kako deluje Inmotion L8?

Najboljši električni skiro Inmotion L8 ima LED zaslon, preko katerega lahko upravljate s kar nekaj zelo uporabnimi funkcijami. Zaslon omogoča, da vidite, koliko je baterije še polna ali pa koliko kilometrov ste prevozili. Povežete pa ga lahko tudi s pametnim telefonom in ga nadzorujete tudi na daljavo.

Hkrati lahko preko mobilne aplikacije spremljate celotno pot, ki ste jo prevozili. Med potjo lahko diagnosticirate napake, ki se pojavijo. Lahko tudi omejite najvišjo hitrost, ki jo lahko doseže skiro ali pa upravljate z njegovimi LED lučmi.

Zaviranje in pospeševanje lahko opravljate preprosto s palcema na roki, kar pomeni, da je izjemno odziven in ga imate lahko res pod kontrolo. Že najmanjši gib palca bo izvedel spremembe.

najboljši električni skiro

Baterija in motor

Inmotion L8 model ima nemodernejšo LG zmogljivo baterijo in motor os 250 do največ 600 W moči, kar je za električni skiro res veliko, zato pa lahko premaga klance tudi do 15 %.

Najboljši električni skiro ima zmogljivo baterijo in motor. Ima vgrajen sistem za regeneriranje, to pa pomeni, da ko vozite po klanci navzdol, se vklopi dinamo namesto motorja in deluje v obratni smeri. Tako se baterija polni in namesto, da bi prevozil s skirojem 15 km lahko prevozite deset km več.

Umeščeno ima tudi funkcijo StartSmart, ki preprečuje, da bi skiro se pognal z mesta in vam ušel izpod nadzora, ampak ga morate pognati najprej z nogo, da se zažene in začne delovati motor.

Podobno