Vsak se odloča po svoje kako bo preživel dopust na določeni destilaciji. Nekateri ne morejo brez hotelov, drugi imajo raje apartmaje ali sobe, je pa vedno več takšnih, ki dopustujejo v kampih. Kampiranje, kot se temu reče je eno najlepših doživetij, ki jih lahko človek izkusi. Tudi sama z družino kampiram že 12 let in si ne predstavljam več dopusta drugače. Ampak za kampiranje rabiš kamp opremo. Kamp oprema je velik pojem, zavzema kar nekaj stvari, če hočemo dopustovati. Ni pa vedno nujno, da vse nabavimo čist novo, tudi rabljena oprema je lahko kvalitetna in uporabna.

kamp oprema

Kateri že več let kampiramo vemo kaj je kamp oprema in še vedno kaj novega najdemo po trgovinah. Je pa vedno več takih, ki se na novo odločajo za kampiranje. Najbolj praktično in enostavno je s šotorom. Kakšen šotor je primeren za nekoga je spet odvisno kje boste kampirali in za koliko oseb. Če imate še majhne otroke, bodo sigurno spali z vami v šotoru, zato je najboljše, da pogledate družinske malo večje šotore. Tukaj lahko spite vsi, poleg tega gre v njega ogromno opreme. Je zelo praktičen tudi, če zunaj dežuje, lahko v določene šotore postavite tudi malo mizo in stole.  No, sem že naštela naslednje stvari, ki spadajo k kap opremi.

Kamp oprema je nekatera kar nujna za kampiranje. Poleg šotora, mize, stolov še potrebujemo kako blazino, da ne ležimo na trdih tleh, spalno vrečo, kakšen gorilnik za kuhanje. Ostalo pa je že vse odvisno od posameznika kaj še potrebuje. Tudi mi smo deset let vedno ostajali v enem kampu po deset dni. Zato smo vedno lahko rečem vozili s sabo preveč stvari. To smo ugotovili letos, ko smo se podali na daljše potovanje in smo se selili po dveh, treh in štirih dneh v druge kampe. Kamp oprema je dobro, da je kvalitetna, ni pa nujno da je vedno nova. Uživajte v kampiranju in ne vozite preveč kamp opreme s sabo.

Podobno