hotel novo mesto

Kam vse nas popelje hotel novo mesto

Ob iskanju turističnih destinacij v osrčju Slovenije, si Novo mesto z okolico zasluži posebno pozornost. Na voljo vam je namreč aktivno preživljanje dopusta za vse starostne skupine. Lahko si privoščite kolesarjenje, pohodništvo, odkrivanje neokrnjene narave v osrčju Dolenjske. Na voljo so vam tako sprostitvene kapacitete z wellness ponudbo kot tudi adrenalinska doživetja. Ko planirate svoj dopust, pa je poleg plana aktivnosti dobro preveriti tudi ponudbo, ki jo nudi hotel Novo mesto.

hotel novo mesto

Streljaj stran od Novega mesta lahko spoznate mirne, počasne in tihe toplice, ki so še posebej zdravilne, tako za vašo dušo kot tudi telo. Ko iščete hotel novo mesto preglejte tudi ponudbo Dolenjskih toplic o katerih je pisal že Valvasor. Ko izberete odličen hotel novo mesto pa se vaše popotovanje šele dobro začne. Novo mesto vam ponuja tudi odlično ponudbo aktivnosti, da jih lahko doživite čim več je potrebno zgodaj vstati, saj vas čaka popotovanje po Kočevskem rogu, nabiranje travniških zelišč, kolesarjenje po brezpotjih, in še več, dogodivščin namreč ni hitro konec. Po končanem dnevu, pa se lahko odpočijete v priljubljenih toplicah, si privoščite savno ter masažo ali pa se odločite za kulinarični večer v eni izmed lokalnih oštarij.

Odločite se za pravi hotel novo mesto, ki vam ponuja tudi ves spremljevalni program, saj so njihova doživetja primerna tudi za vaše malčke, ki bodo izjemno uživali na popotovanju on odkrivanju dolenjskih lepot. Izbran hotel novo mesto pa vam ponuja tudi pestro kulinarično ponudbo, ob kateri lahko spoznate lokalne priljubljene jedi. Lahko se odločite obiskati Dolenjsko tudi v času ko poteka Teden restavracij, ta vam lahko pričara prav posebno kulinarično doživetje z sproščujočim obiskom Dolenjskih toplic. Dolenjska je pomembna pokrajina tudi na kulinaričnem zemljevidu. tu se lahko okrepčate z poprtnikom, fižolovimi štruklji, kostelskimi hrgami, metevžem, kostelskim želodcem, repo s fižolom, ribniško povanco ter ajdovim potancljem. Izberite priljubljen hotel novo mesto in spoznajte Dolenjsko.

Podobno