Apartmaji Kranjska gora

Apartmaji Kranjska Gora nudijo prijeten oddih

Šteblaj apartmaji nudijo gostom perfekten oddih v Kranjski Gori. To pomeni prijetno in udobno preživljanje počitnic v naravi in gorskem okolju, kjer se lahko nadihate svežega zraka. Apartmaji Kranjska Gora pa se prav tako nahajajo v centru in v bližini smučišča ter tako ponujajo dobro izhodišče za dnevne izlete, večerne sprehode po ulicah Kranjske Gore ali pa zgolj za preproste obiske trgovin in gostišč v bližini. Tako da so to res primerni apartmaji za oddih v vsakem letnem času.

apartmaji kranjska gora

Na voljo so vam tri nastavitve apartmajev, med katerimi lahko izbirate (Mimi, Megi in pa Toni), ki lahko gostijo od 4 do kar 6 oseb. Primerni so torej tako za družine z mlajšimi otroci kot vse tiste, ki si samo želite privoščiti oddih v Kranjski Gori in njenem lepem okolju.

Apartmaji Kranjska Gora se lahko pohvalijo s tem, da imajo vsako leto več povratnih gostov, kar pomeni, da postajajo vse bolj prepoznavni in da jim njihovi gostje zaupajo. Zelo bodo veseli vašega obiska.

Obiščite Kranjsko Goro

Kranjska Gora ponuja široko paleto dejavnosti in ena izmed njih je igranje golfa. V čudovitem okolju gozda, visokih gora ter dveh rečic Pišnice in Save Dolinke, se nahaja odlično igrišče za golf. Ta pa meri 17 hektarjev in ima 9 igralnih polj, kjer lahko uživate celotno popoldne. Poleg tega vam nudi tudi vadbišče. Lahko pa se udeležite tudi turnirjev, ki potekajo skozi celotno leto.

V zimskem času pa ima Kranjska Gora poleg okoliških smučišč v samem centru na razpolago čudovito drsališče, ki se imenuje “Borovška Šajba”, po katerem lahko drsate čez cel dan, ob večerih pa je zelo lepo okrašeno in osvetljeno z lučkami. Prav tako pa vam je na voljo izposoja drsalk.

Torej apartmaji Kranjska Gora vam ponujajo zelo dobro izbiro, kar se tiče apartmajev v okolici narave in gora. Tu si lahko omislite zelo sproščujoč dopust in oddih od modernega sveta.

Podobno