apartmaji golte

Apartmaji Golte za popoln oddih

Počitnice na morju so za mnoge že dolgočasne. V tem primeru lahko za svoj dopust izberete planinski biser Golte. Apartmaji, ki se nahajajo v središču neokrnjene narave vam ponujajo popoln oddih. Obisk je primeren tako poleti, kot tudi pozimi. Bogata okolica nudi ogromno dejavnosti za odrasle in otroke. Če se le prepustite naravi, vam ne bo žal, da ste za preživljanje dopusti izbrali Golte.

apartmaji golte

 

Apartmaji Golte

Apartmaji Golte se nahajajo v središču narave Krajinskega parka Golte. Pozimi so apartmaji odlično izhodišče za smučaje, saj so oddaljeni le nekaj metrov stran od smučišča. Poleti pa se lahko odpravite na bližnje vrhove in odkrivate kaj vam narava lahko ponudi.

Že zunanjost apartmajev priča o njihovem tradicionalnem dizajnu. Notranjost pa je popolnoma moderna. Apartmaji Golte so opremljeni z vsemi potrebnimi elementi, ki jih potrebujete za vsakdanje življenje. Prav tako je vsak apartma opremljen z zmogljivim brezžičnim internetom in televizorjem.

Apartmaji so prostorni in so primerni za različno število ljudi. Nekateri apartmaji so primerni za pare, drugi pa celo za družine ali večje skupine oseb. Ne glede na vrsto apartmajev, boste lahko uživali v prečudovitih razgledih na balkonih ali terasah. Ker so nastanitve v osrčju narave, imajo apartmaji tudi zasebna parkirišča, da vam ni treba skrbeti glede parkiranja.

Kaj početi na Golteh?

Apartmaji Golte so v samem središču dogajanja. Pozimi je to odlično izhodišče za smučarje. Poleg smučanja je smučišče primerno tudi za deskarje in celo za sankanje. Tudi pozimi se lahko odpravite na pohode po sprehajalnih poteh.

Golte pa v vsej svoji lepoti zaživijo poleti. Takrat se narava prebudi in Krajinski park Golte je priljubljena destinacija. Sprehajalne in pohodniške poti so na vsakem vogalu. Tako si lahko glede na zmožnosti in želje izberete poti, ki bodo najbolj primerne za vas. Več poti je primernih tudi za družine z otroki, v nekaterih primerih celo za voziček.

Podobno